1. Op Eigen Risico: Het betreden van Antwerp Skate Depot is op eigen risico.
2. Skaten op eigen risico: Het gebruik van obstakels en het rijden in de daarvoor bestemde ruimte is geheel op eigen risico. Wij raden te allen tijde aan om bescherming te dragen zoals een helm, knie en elleboogbescherming. Dit is te huur of te koop in het skateshop.
3. Gebruik obstakels: Het gebruik van obstakels is alleen mogelijk met skateboard. Steppers, BMXers, Bladers, Waveboards en andere vervoersmiddelen zijn NIET toegestaan.
4. Kijkers/begeleiders: Het obstakelparcours is alleen toegankelijk voor rijders. Ouders, begeleiders, vrienden en vriendinnen kunnen kijken vanuit de cafetaria. (mogen het parcours betreden op eigen risico) Tijdens specifieke evenementen kan en zal er op deze regel een uitzondering worden gemaakt.
5. Skaters eerst melden bij de kassa: Mensen die willen skaten dienen zich eerst te melden en/of entree te betalen bij de bar alvorens het park te betreden.
6. Respecteer elkaar: In Antwerp Skate Depot komen skateboarders, beginners, gevorderden, kleine kinderen en ouderen. Iedereen is welkom en dus respecteer elkaar. Het park is van en voor  iedereen.
7. Agressie en discriminatie: Agressie en discriminatie worden in geen enkele vorm getolereerd.
8. Eten en drinken: Het is niet toegestaan om te eten en te drinken op het obstakelparcours. Dit kan in de cafetaria en lounge gedeelte.

9. Alcoholhoudende drank: Alcoholhoudende drank wordt niet verstrekt: aan personen jonger dan 16 jaar, aan personen die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren, aan vrouwen waarvan bekend is dat zij zwanger zijn en wanneer dit verstoring van de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid in de hand werkt. Tevens zal er afhoudend worden gereageerd bij het verzoek van gasten om onbeperkt te schenken en zal verkeersdeelname van gasten na gebruik van alcohol worden tegengaan.
10. Roken: Roken is verboden in gans het park en word enkel toegestaan op de daarvoor voorziene buiten rokersruimte.

11. Ruim je eigen afval op: Gooi AUB afval in de voorziene prullenbakken.
12. Het gebruik van wax is niet toegestaan: Het is niet toegestaan om obstakels te waxen.
13. Pegs zijn in het park niet toegestaan: BMX fietsen met pegs zijn niet toegestaan. Bij de entree wordt dit gecontroleerd.
14. Schade: Het opzettelijk toebrengen van schade in het skatepark, anders dan door het skaten, wordt gezien als vandalisme; de veroorzaker moet de schade vergoeden en zal toegang verder geweigerd worden.
15. EHBO post in het Skatepark: Personeelsleden zijn in het bezit van een EHBO diploma. In geval van EHBO in het skatepark; ga naar de cafetaria, geef aan dat personeel moet komen.
16. Vermissing van persoonlijke eigendommen: Antwerp Skate Depot is niet aansprakelijk te stellen voor verloren geraakte en of gestolen persoonlijke eigendommen. Hiervoor kan men gebruik maken van de daarvoor voorziene lockers.
17. Diefstal: Bij iedere vorm van diefstal wordt direct aangifte gedaan bij de politie.
18. Personeel is de baas: Bij instructies van personeel dient men deze op te volgen. Personeel is bevoegd om je de toegang te weigeren.
19. Brandalarm: Bij het afgaan van het brandalarm dient men instructies op te volgen van het personeel van Antwerp Skate Depot.

Leave a Comment