Antwerp Skateboard Academy

Ben je al helemaal in de ban van het skateboarden, of zou je het dolgraag willen leren, dan is dit je kans!

Antwerp Skateboard Academy biedt skateboard-lessen aan die geheel verzorgd worden door gediplomeerde lesgevers met ervaring. 

De lessen zijn er voor iedereen, jong, oud, beginner of gevorderd!

WANNEER: 

 

 

PRIJS:

 

Er mag voor de rest van die dag gebruik worden gemaakt van het park.

Hebt u nog geen skateboard of bescherming GEEN PROBLEEM u kan er bij ons voor de les gratis gebruik van maken.

Bij de volgende pakketten kan men het lidmaatschap bij nemen aan €25,00/Jaar waarbij men dan een heel jaar verzekerd is als men komt skaten in het antwerp skate depot en aan een voordeliger tarief de inkom en lespakket verkrijgt.

Wat wordt er behandeld in de les?

Voor de beginnende skateboarder zal er een goede basis worden aangeleerd, dit is van groot belang om verder te komen in het skateboarden. Elke skateboarder zal op zijn niveau begeleid worden om het leer moment te vergroten. Wat we zeker niet mogen vergeten is dat plezier in de lessen voorop staat, want dat is skateboarden uiteindelijk, fun!

Met de gevorderde skateboarders die de basis al beheersen zal er vooral geoefend worden op truc combinaties en controle over het skateboard. Er valt altijd wat te leren!

En na elke les mag je natuurlijk nog een hele dag blijven oefenen in het park.

EIGEN RISICO:
Deelname, gebruik en betreding van het skatepark is op basis van eigen risico. Tijdens deze lessen is het dragen van bescherming verplicht, hieronder verstaan we helm, pols, knie- en elleboog bescherming. Het gebruik van deze materialen tijdens de les zijn in de prijs inbegrepen of te koop in AntwerpSk8Depot-Shop tot de voorraad strekt. Naast het dragen van bescherming is het belangrijk om juist schoeisel te dragen (sportschoenen, bij voorkeur skateschoenen)

U kan ook LID worden van Antwerp Skate Depot zo bent u steeds verzekerd als u hier komt skateboarden, u krijgt een gratis t-shirt en u komt aan 5€ i.p.v. 7€ binnen in het skatepark, en als LID krijgt u de 10lessen reeks aan 99€ i.p.v. 120€.

BELANGRIJK:
Houdt er rekening mee dat wanneer een deelnemer een aantal lessen heeft gevolgd, het niet betekent dat hij of zij met sprongen vooruit gaat. Het leren skateboarden is een levenslange uitdaging die veel toewijding en geduld vereist, iedereen leert het op zijn of haar eigen tempo. Wij sporen daarom iedere deelnemer aan om buiten de skateboardlessen om geregeld te oefenen.

VAKANTIE & FEESTDAGEN:
Wanneer lessen op landelijke feestdagen vallen dan zal er gezamenlijk gekeken worden of de lessen doorgaan of verplaatst worden. U wordt via mail op de hoogte gehouden.

!!!! lesdagen in een vakantie alsook lesdagen startend en eindigend van een vakantie is er GEEN les.!!!!

PRIVELES

€35,00/uur

Antwerp Skate Academy voorziet privéles, betreft skateboard lessen.
Graag maken we voor u een afspraak speciaal op maat.

Op voorhand inschrijven verplicht

wij moeten echter rekening houden met het aantal lesgevers

INSCHRIJVEN

Wij gaan ervan uit dat de lessen wekelijks worden opgenomen.
Indien dit niet mogelijk is, telefonisch of via mail verwittigen dat men niet kan komen.
!!!!!zo niet  ben je een beurt kwijt!!!!! 

 

 

 

 

Leave a Comment